Napló

Napsütéssel búcsúztak 2017-től a Terepszemle parcellái

Nyugalomban várja a tavaszt az összes parcella.

Gyönyörű szép, tavaszias idő van, de most már jó volna, hogyha tél lenne. Ha havat nem is hoznak az elkövetkező hónapok, akkor legalább legyenek kemény mínuszok. Tudom, hogy a fűtésszámlának kiváló ez az időjárás, de a mezőgazdaságban károsítók számára is az, így nem gyérülnek.  

A parcellákon minden tervezett őszi munka, kísérletek, összehasonlítások megtörténtek. A vetésidőkbeni különbségek elég látványosak. Látunk a képeken olyan búzaparcellát, ahol még csak kelőfélben van a búza. Nagyon sok érdekes kérdésre kaphatunk majd választ ebben a gazdasági évben. Tavasszal rengeteg munka vár minket. 

Búza- és repceparcellák már két helyen vannak Felsőnánán, a kukorica- és napraforgó-parcellákra pedig már egy harmadik helyszínt is be kell vonjunk, ami a főút túloldalán lesz. Izgalmas kérdésekre kaphatunk idén választ ebben a két kultúrában is.

 

Értékelje a tartalmat:     0  
0 Hozzászólás

Új hozzászólás készítéséhez kérjük, jelentkezzen be. Amennyiben még nem rendelkezik oldal tagsággal, egyszerűen készíthet az alábbi regisztráció hivatkozásva kattintva.

Bejelentkezés    |    Regisztráció

Regisztráció vagy bejelentkezés után automatikusan visszakerül erre az oldara.