Napló

Megérkezett a várva várt traktor és vetőgép

Saját traktorral, és vetőgéppel fogjuk idéntől a Terepszemle parcelláit kezelni, fog érkezni a többi gép is.

Saját eszkőzparkal fog rendelkeznia Kwizda Terepszemle, ennek az első gépei most érkeztek meg a traktor, és a szemenkénti vetőgép. A traktor egy Massey Ferguson 6713S Dyna VT tipusú gép, ez a traktor sorozat lett az év traktora. Egy nagytestben, hatalmas szív. Kiválóan alakalmas parcellák művelésáre, mivel rendkívűl fordulékony, nagyon kicsi a fordulósugara, rettentően felszerelt, RTK  vezérelt automatakormánnyal is rendelkezik. A vetőgép egy Kverneland Optima HD, ami egy  parcella vetőgéppé lett alakítva. Kiváló minőségű vetést lehet elérni ezekkell az eszközökkel.

Értékelje a tartalmat:     0  
2 Hozzászólás
 • Zajácz István
  #1
  0
  Szia Zoli!
  Már ezért is megéri majd kimenni a Kwizda Terepszemle farmokra (TSz-ekbe) hogy ezt a legmodernebb agro technológiát a gazdák megcsodálhassák. Nagyon várom a gépekről munka közben a kis videókat.
  Üdv.
  István
 • Pinczehelyi Zoltán
  #2
  0
  Szia
  Ha meglesz az összes tervezett gép, akkor nagyon látványos, érdekes, és kiváló eszközöket tudunk majd felsorakoztatni a kiváncsi gazdáknak.
  Üdv Zoli

Új hozzászólás készítéséhez kérjük, jelentkezzen be. Amennyiben még nem rendelkezik oldal tagsággal, egyszerűen készíthet az alábbi regisztráció hivatkozásva kattintva.

Bejelentkezés    |    Regisztráció

Regisztráció vagy bejelentkezés után automatikusan visszakerül erre az oldara.